X
Back to the top

Vergoedingen

Vergoedingen

Fysiotherapie Groningen heeft met de meeste zorgverzekeraars contracten gesloten. Maar wat houdt dit precies in? Wordt uw fysiotherapie behandeling door uw zorgverzekeraar vergoed?

Sinds 2006 is er geen verwijzing meer nodig om bij een fysiotherapeut terecht te kunnen.

Fysiotherapie (en zijn specialisaties) zijn voor het grootste deel uit de basisverzekering gehaald. Dat betekent dat u in de meeste gevallen aangewezen bent op uw aanvullende verzekering. De zorgverzekeraars hebben verschillende polissen voor de aanvullende verzekeringen uitgegeven. Het is raadzaam na te gaan hoe u verzekerd bent en welke vergoeding voor fysiotherapie (en zijn specialisaties) is opgenomen in uw polis. Kinderen tot 18 jaar hebben altijd uit de basisverzekering recht op 18 behandelingen per jaar. Nieuw sinds 1 januari 2018 is dat als u artrose in uw knie of heup heeft, u de eerste 12 behandelingen vergoed kunt krijgen uit de basisverzekering. Let wel deze behandelingen worden wel met uw wettelijk verplicht eigen risico verrekend.

Fysiotherapie Groningen heeft voor 2024 met de meeste zorgverzekeraars weer een contract afgesloten.
We hebben in 2024 geen contracten afgesloten met de volgende verzekeraars: Zorg & Zekerheid (inclusief AZVZ), ENO (inclusief Salland en ZorgDirect) en EUcare. Alle labels die hieronder vallen komen dus niet voor een directe vergoeding bij ons in aanmerking. Indien wij geen contract hebben afgesloten met uw zorgverzekeraar, bijvoorbeeld omdat u in het buitenland verzekerd bent, krijgt u zelf een nota die u direct aan ons betaalt. Daarna kunt u deze nota indienen bij uw zorgverzekeraar. De vergoeding is afhankelijk van uw pakket.

Heeft u vragen met betrekking tot de vergoeding van een eventuele behandeling? Neem gerust contact met ons op.

Blijf nooit te lang met lichamelijke klachten rondlopen.

Fysiotherapie Groningen is gevestigd aan de Bloemsingel, nabij het UMCG en het Noorderplantsoen, en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Openingstijden

Maandag08.00 - 20.30 uur
Dinsdag08.00 - 17.00 uur
Woensdag08.00 - 20.30 uur
Donderdag08.00 - 18.00 uur
Vrijdag08.00 - 18.00 uur

Bezoek ons

Bloemsingel 81, 9714 DS Groningen

Copyright © Wagenmakers Healthcare

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Nieuwsgierig wat onze personal trainers voor jou kunnen betekenen? Laat je gegevens achter, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen.
Kennismakingsgesprek
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Nieuwsgierig wat onze personal trainers voor jou kunnen betekenen? Laat je gegevens achter, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen.
Kennismakingsgesprek